DC Projects staat voor kwaliteit

DC Projects draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Bij de bouw van de 8 woningen binnen het project Bleuet wordt alvast niet op materialen of afwerking bespaard. Naast een doordachte architectuur, een hedendaagse visie over het woonerfconcept kiest deze in Wondelgem residerende ontwikkelaar voor volgende duurzame materialen.

Buitenschrijnwerk: Accoya hout

Accoya hout is de ideale materiaalkeuze voor raamkozijnen. Accoya hout heeft niet alleen een zeer lage thermische geleidbaarheid, het is ook zeer maatvast en duurzamer dan de beste soorten tropische hardhout. Accoya hout wordt ook wel geacetyleerd hout genoemd.

 

terca-hectic-2Baksteen: Carracterra Hectic

Een strakke vormgeving en een traditionele uitstraling vormt de basis van onze Carracterra Hectic baksteen. De ruige look ontstaat door de hoge temperatuur tijdens het bakproces. Deze steen is ideaal voor een architectuur die zich wil onderscheiden, in harmonie met zijn omgeving.

tegelpan-1

Tegelpan: Patrimoine Mix: Rouge de Mars, Vert de Lichen, Noir de Vigne

Het authentiek uitzicht doet denken aan oude met de hand gevormde tegelpannen. Dit effect wordt verkregen door diverse factoren: het mengen van drie tegelpannen door elkaar, de ruwe artisanale afboording, een speciaal bakprocédé en de specifieke kleurschakering ontstaan uit het bakken van rijke Bourgondische klei.

 

 

Een gedachte over “DC Projects staat voor kwaliteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s